Dak renovatie

Uw woning heeft een aantal vaste onderdelen en uw dak is één van de belangrijkste. Als uw dak niet in orde is dan ontstaan er problemen, zoals bijvoorbeeld lekkage. Mocht u problemen ondervinden met uw huidige dak dan is een dakrenovatie niet heel erg onverstandig. U kunt zo grotere problemen voorkomen.

Dakrenovatie door een specialist

Bij een dak renovatie wordt als eerste uw hele dak gecontroleerd op problemen. Oude dakpannen worden vervangen voor nieuwe dakpannen. Als het nodig is worden ook de panlatten van uw woning vervangen. Mocht het nodig zijn dan wordt er onder de nieuwe dakpannen een soort folie aangebracht. Deze folie zorgt ervoor dat uw woning minder last heeft van vochtproblemen. Na een dak renovatie kan uw woning weer jaren mee. Een bijkomend voordeel is dat de renovatie waarde vermeerderend is.

Controle van uw dak

Als u klachten heeft als lekkages en vochtproblemen, dan kunt u het beste dakrenovatie laten uitvoeren. Maar het beste is om lekkages en vochtproblemen te voorkomen. U wordt dan ook geadviseerd om één keer per vijf jaar uw dak te laten controleren op mankementen. Nokpannen moeten vaak al na 10 jaar vervangen worden of opnieuw in het cement gelegd worden. U kunt vrijblijvend via deze website een offerte aanvragen voor een controle van uw dak.

Levensduur van dakpannen

Dakpannen hebben een levensduur van ongeveer 50 jaar. Maar tijdens een dakrenovatie komen de specialisten er regelmatig achter dat dakpannen eerder vervangen moeten worden. Dit heeft in de meeste gevallen te maken met invloeden van weersomstandigheden. Tijdens een heftige storm kunnen dakpannen poreus worden en beschadigen. Met een dakrenovatie kunnen de dakpannen die poreus zijn geworden vervangen worden. Wilt u meer informatie ontvangen over dakrenovatie? Of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 085 4320010.