Gevelrenovatie

De gemetselde gevel van uw woning zorgt direct voor de uitstraling van uw woning. Als een gevel netjes onderhouden is, dan ziet uw woning er al heel anders uit. Een goed onderhouden gevel ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Het is dan ook van belang dat u uw gevel laat onderhouden door experts in gevelrenovatie.

Waarom kiest u voor gevelrenovatie?

Bij een renovatie van een woning wordt er niet snel aan gevelrenovatie gedacht. Het is echter wel belangrijk dat uw gevel in perfecte staat verkeerd. Als uw gevel mankementen vertoont of beschadigingen dan loopt u het risico op lekkages en daarnaast geeft het uw woning een minder mooie uitstraling.

Problemen met uw gevel

Als u problemen heeft met een gevel of er problemen voorzien worden dan is het verstandig om gevelrenovatie uit te laten voeren. Hierbij wordt uw gevel in de oorspronkelijke staat terug gebracht. Het authentieke karakter van uw woning blijft bewaart, alleen de mankementen zullen worden herstelt. Een investering in uw gevel zorgt ervoor dat u nog jaren plezier kunt hebben van uw woning zonder vocht en lekkageproblemen. Vooral bij historische panden of oude panden wordt gevelrenovatie toegepast. Het huis lijkt een tweede leven gekregen te hebben en de woning ziet er weer als nieuw uit na een renovatie.

Offerte voor uw gevelrenovatie

Als u denkt dat gevelrenovatie nodig is in uw woning dan kunt u contact opnemen met Renovatie Garant. U kunt een afspraak met een specialist maken voor een inspectie. Uw woning wordt gecontroleerd op gebreken en als het nodig is wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt voor een eventuele gevelrenovatie. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden bij uw woning.